Robert Bratu

 

Servicii

 

             La aceasta sectiune gasiti informatii despre principalele categorii de servicii pe care le prestam, precum si link-uri directe catre materiale foto sau video demonstrative. Fotografia de eveniment este doar una dintr categoriile de servicii prestate, pe langa aceasta, folosind experienta, aptitudinile si studiile avansate detinute in acest domeniu, reusim sa realizam si alte proiecte precum fotografii de studio, de produs, de peisaj, arhitecturale, nocturne, panoramice, toate acestea pentru a fi utilizate in scop comercial sau personal. Videografia este un alt domeniu pe care il abordam cu mare seriozitate. Acest serviciu ne este solicitat pentru evenimente de tip: nunta, botez, serbare, petrecere privata sau de absolvire, conferinta si spectacol. Pe langa acestea, prestam si servicii de videografie in situatii mai controlate, precum filme de prezentare pentru companii, interviuri, reportaje, tutoriale online, spoturi publicitare, videoclipuri sau scurt metraje.

 

 

Fotografie de eveniment

alternate text

 

             Fotografia de eveniment este realizata de o echipa de fotografi sociabili si profesionisti cu dorinta de a capta esenta evenimentului cu fotografii placute ce pentru totdeauna  vor ramane singurele amintiri palpabile cu care se vor putea retrai cele mai speciale momente. Meseria fotografului de eveniment nu este doar aceea de a apasa butonul de declansare pentru a capta o fotografie, ci si de a comunica si a crea o legatura, o stare de spirit si o atmosfera placuta pentru a aduce o stare de relax subiectului atunci cand este nevoie, iar in anumite momente sa surprinda subiectul de la distanta cu instantanee, fara a se face observat. Momentul editarii foto dupa eveniment are un rol foarte important, pentru a aduce fiecare fotografie la un stadiu perfect vizual, cu fiecare aplicare de corectie a luminii, culorii etc.

 

 

Fotografie de produs

 

             Aceasta este o categorie care se adreseaza companiilor sau persoanelor fizice care au nevoie de imagini de inalta calitate care sa contina diverse produse sau mostre pentru a fi utilizate pe bloguri personale, site-uri de mica publicitate si licitatie, site-ul propriei companii sau realizarea de fluturasi, pliante sau afise publicitare. Aceste produse sunt fotografiate intr-un mediu foarte controlat, cu surse de lumina corect plasate si cu utilizarea unui trepied pentru o imagine optima.

 

 

 

 

Videografie de eveniment

Ioana si Razvan 

             Videografia de eveniment se refera la filmarea zilelor deosebite, precum: nunti, botezuri, serbari pentru scoli sau gradinite, petreceri private sau absolviri, dar si conferinte business sau spectacole si concerte. Indiferent pentru ce tip de eveniment suntem solicitati, echipa noastra se va implica in realizarea unei filmari continue in momentele critice unde continuitatea este foarte importanta intr-un eveniment. De asemenea doar unde va fi nevoie, se vor capta secvente scurte de ilustratie. Pe langa experienta vasta pe care o avem in acest domeniu, suntem capabili sa realizam filmari folosind cele mai noi tehnologii si tehnici de filmari, cum ar fi filmare cu dslr sau mirrorless cu rig, steadicam, gimbal, slider, macara, camera de actiune GoPro, drona etc.Tot materialul filmat este montat cu atentie intr-un program de editare non-liniar, filmul final va fi decupat in stilul montajelor de televiziune la care se va adauga muzica de ambianta.

 

 

 

Interviuri si reportaje

AHK - Camera de comert Romano-Germana

 

             Prin serviciul de videografie pentru interviuri si reportaje, putem realiza productii video prin care sa spunem povestea care va reprezinta. Scopul acestor materiale video este de a transmite un mesaj pentru a va promova pe dumneavoastra personal, serviciile pe care le oferiti sau compania pe care o reprezentati. Inainte de toate, se stabilesc subiectele si constructia mesajelor exact ca intr-o sedinta de redactie a unei televiziuni, dupa care se filmeaza sincronul, acesta reprezentand interviul propriu-zis. Dupa ce se filmeaza si secventele de ilustratie, materialul video este gata pentru post-productie, acesta urmand sa devina reportajul final.

 

 

 

 

Spoturi si publicitate

Ricordi Unici la Ghidul Miresei Februarie 2015

 

 

 

             Aceasta latura a videografiei este dedicata persoanelor sau companiilor care doresc materiale publicitare scurte ce pot fi transmise fie prin intermediul televiziunii, fie al internetului. Acesta nu implica si partea de filmare a unui interviu, ci doar transmiterea unui mesaj si promovarea unui serviciu sau a unui produs.