Despre noi

 

 Robert Bratu

     Venim in intampinarea celor care doresc o amintire vie si placuta a celor mai frumoase momente din viata lor. Ca orice lucru de valoare, amintirile raman importante, iar odata cu trecerea timpului, noi tinem cont de aceste aspecte si ca urmare ne-am propus sa punem la dispozitia clientilor profesionalismul nostru si tehnica necesara pentru a putea satisface cele mai variate gusturi.

 

     Iubim fotografia, videografia, relatia cu oamenii si consideram ca avem meseria cea mai frumoasa din lume. Ne place sa realizam nu doar fotografii extraordinare, ci arta. Consideram ca fotografiile reprezinta un mod de a simti, de a atinge, de a iubi ceva din trecut. Un moment este imortalizat pentru totdeauna si reaminteste mici detalii, dupa ce au fost de mult uitate. Dar ceea ce conteaza cel mai mult din eveniment sunteti VOI! Impreuna lucram pentru a va ajuta sa va simtiti relaxati si confortabili in fata aparatului foto sau a camerei video. Vom pastra distanta cand va fi nevoie si vom spune o gluma la momentul potrivit pentru a va surprinde zambetul in fotografii.

 

    Pasiunea pentru meseria noastra face ca fiecare fotografie sa fie unica. In timpul sesiunii foto, noi vom fi atenti la toate detaliile pentru a capta fotografiile in cel mai reusit mod posibil, totodata veti avea libertatea sa fiti spontani, sa oferiti fotografiei elemente ce vor reflecta propria personalitate.

 

     Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Telul nostru este sa iti oferim cele mai frumoase si spontane fotografii si filmari pe dvd sau blu-ray, sa captam momentele speciale pe care le vei aminti cu placere pentru totdeauna. Nunta ta este cel mai important eveniment din viata ta, fiecare clipa reprezinta o amintire si trebuie imortalizata, astfel incat dupa trecerea anilor sa va amintiti fiecare clipa, fiecare emotie si fiecare zambet.

 

             De aceea noi oferim clientilor nostri nu doar servicii foto si video, ci si amintiri vi ce vor ramane foarte mult timp in sufletele mirilor. Oferim filmare in format Full HD pe tot parcursul evenimentului, chiar daca veti avea cununia civila intr-o alta zi, fara ca noi sa percepem o taxa suplimentara, daca aceasta va fi in cursul saptamanii. Ne face placere sa fim prezenti alaturi la oficiere, deoarece reprezinta primul pas din viata de familie. De asemenea vom fi alaturi la ritualuri, ceremonia religioasa si petrecerea de la restaurant. Satisfactia clientilor este si satisfactia noastra, iar asta ne motiveaza. Deoarece am primit mesaje de multumire, am vrut sa le impartasim pe aceasta pagina web, iata cateva dintre ele:

 

 

 

"Multumim pentru tot, sunt superbe pozele!"      Emil si Ioana 

 

   "Imi place, a iesit totul perfect! Multumesc frumos pentru tot!"     Razvan si Ana

 

"Va multumim mult!!! :) Sunt absolut superbe fotografiile!"      Adi si Alina 

 

   "Multumim pentru dvd-uri. Au iesit bine, iar genericul este frumos! Va multumim pentru tot!"     Laura si Iulian

 

"Va multumim inca o data pentru tot... ne place foarte mult albumul. Succes in activitate!"      Vasi si Nico 

 

   "Va multumim pentru profesionalismul dvs. si al colegilor si speram ca si voi v-ati simtit bine alaturi de noi!"      Gabriel si Andreea

 

 

"Va scriem pentru a va multumi pentru fotografiile facute la nunta noastra.Va vom recomanda cu mare incredere si altor persoane.

Transmiteti multumiri operatorilor care au fost la nunta! Va uram numai bine si multe succese in activitatea dumneavoastra!"          Sebastian si Rodica